VÅGA TJÄNA - HA GEMENSKAP - INSPIRERA ANDRA
VILKA ÄR VI?

Servicerådet består av nio ansvarsgrupper med ca 10-15 personer i varje grupp. Det är en sammankallande i varje grupp där dess ansvar är att kontakta sina gruppmedlemmar och samordna städningen under veckan man har ansvar för. Även fikaserveringen efter Gudstjänsten ingår i gruppens vecka.

Vår uppgift är att organisera och samordna församlingens servicegrupper för:

• Städning av församlingens lokaler.
  • Servering vid Gudstjänster och andra arrangemang initierade av församlingen.
  • Samordning av mötesvärdar/kollektörer och välkomstvärdar.
VAD VILL VI?

Servicerådet vill göra Enakyrkan till en plats där alla kan trivas och känna sig välkomna. Servicerådet vill nå upp till detta genom att inspirera gruppmedlemmarna samt fortsätta samarbeta med Kompassen när det gäller städning och annan service.

Vill du vara med och hjälpa till? Varmt välkommen att ta kontakt med oss i Servicerådet!

HÖR GÄRNA AV DIG TILL SERVICERÅDET OM DU VILL VARA MED OCH SKAPA EN TRIVSAM MILJÖ I VÅR KYRKA: