BACK TO BASICS är en grundkurs i kristen tro, anpassad för dig som är nyfiken på vad den kristna tron egentligen handlar om och för dig som är ny i tron.
Den fungerar också utmärkt för dig som kanske varit en troende under längre tid men känner ett behov av att fräscha upp kunskaperna i vad det egentligen är vi tror på.
Många som gått kursen har berättat att den hjälpt dem att enklare kunna formulera sin tro.
Vi vill uppmuntra varje församlingsmedlem att gå kursen och bjuda med intresserade vänner!

Kursen, som är kostnadsfri, innehåller tio lektioner med ämnen som:

• Skapad för ett syfte
  • Kraften i Guds kärlek
  • Frälst – vad är det?
  • Dopet
  • Den Helige Ande
  • Bönen
  • Att växa vidare i tron
  • Att hitta sin plats
  • Församlingen – del av något större
  • Det eviga hoppet

Varje lektionstillfälle brukar bestå av ett kort föredrag, fika och samtal i smågrupper kring de ämnen som tagits upp.

KURSSTART

BACK TO BASICS är en återkommande kurs som vi arrangerar varje termin.
På grund av de rådande restriktionerna för offentliga arrangemang kommer vårens kurs att hållas online.
Vi möts i ett digitalt rum, tar del av undervisningen och samtalar sedan i grupp kring kvällens ämne.

Kursstart för onlinekursen är torsdagen den 18 mars 2021 kl. 19:00.
Vi fortsätter sedan nio torsdagar till. För att få ut mesta möjliga av kursen bör du prioritera att vara med vid alla tillfällena!

ANMÄLAN

För att vi ska kunna förbereda för lagom stora samtalsgrupper är det nödvändigt att du anmäler dig genom detta formulär:

OBS! Senaste anmälningsdag är fredag den 12 mars.

Du kommer att få ytterligare instruktioner och länkar via e-post i god tid före första online-samlingen.

Varmt välkommen!